Renovatie

renoveren REGIO BRUGGE

Samen met ons team van vakmensen en vaste partners realiseren we totaalrenovaties van ruwbouw tot tuinaanleg. Onze persoonlijke aanpak en professioneel advies zorgen voor unieke realisaties binnen afgesproken termijn en budget.

Wij zorgen voor een renovatie zonder zorgen. Duidelijke communicatie, transparante budgettering & correct opvolging en advies zijn maar enkele punten waarom Upgrade de perfecte partner is voor je renovatieproject. Onze no-nonsens aanpak en talloze referenties garanderen je een zorgeloze en kwaliteitsvolle renovatie. Daarnaast begeleiden we ook onze klanten in het verkrijgen van premies en begeleiden we je in de Brugse regelgeving inzake renovaties in een werelderfgoedstad.

ZO gaan wij te werk

1. Leid ons rond in je droomwoning

Wat zijn je ultieme renoveerdromen? Wat maakt van een huis een thuis voor jou? Jij vertelt en wij luisteren. Het eerste gesprek is totaal vrijblijvend zonder verplichtingen. 

2. Wij maken jouw offerte

Samen aan de slag? Super! We gaan van start met de opmaak van jouw offerte. Klare taal en tot in de details uitgewerkt. Renoveren zonder zorgen, dat is ons motto.

3. Samen materialen uitkiezen

We helpen je graag met de keuze van materialen. Eventueel gaan we zelf met je mee naar de verschillende groothandels en toonzalen. We adviseren vakkundig en accuraat.

4. Let's renovate

De werken gaan van start. Wij regelen alles en zorgen dat de deadlines gevolgd worden. De projectleider staat jou bij tijdens het hele proces.

Een woordje uitleg?
Wij maken graag tijd voor jou!

Ook kleine renovatieprojecten

Ook kleinere renovatieprojecten zijn mogelijk bij Upgrade. Een keukenrenovatie of badkamerrenovatie, een kleine aanbouw of misschien wel je zolder omtoveren in een extra slaapkamer of hobbyruimte? Het kan allemaal. 

We komen altijd vrijblijvend bij je langs of nodigen je uit bij ons op kantoor voor een gesprek. Samen kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen.

Welke ruimte wil je verbouwen?
Kies het hier.

Waarom renoveren met Upgrade Interieur?

Met Upgrade interieur kies je voor een renovatie zonder zorgen. Upgrade interieur heeft al heel wat jaren ervaring en kent het klappen van de zweep.

Geen stress voor jullie, wij begeleiden je renovatieproject tot een perfect einde, jouw droomwoning. Laten we kennismaken!

Laten we samen de details bekijken van jouw project.

© 2021 Upgrade Interior Concepts bv | Privacy Policy