Totaalrenovaties

20 jaar ervaring in renovatie en nieuwbouw

Upgrade realiseert al twintig jaar woondromen. Wij bieden totaaloplossingen voor renovaties of voor nieuwbouw, van zolderinrichting en over de installatie van badkamers en keukens tot kelderdichting. Alles wordt op maat verzorgd volgens uw budget, smaak en stijl. U hoeft hierbij geen tijd te verliezen, want bij Upgrade kunt u altijd met alle vragen terecht bij één aanspreekpunt. De communicatie verloopt vlot en de uitvoering van de werken is perfect op elkaar afgestemd.

Interieurarchitectuur met gevoel

Met veel gevoel dringen we de ziel van uw woning of zaak binnen en creëren we een esthetisch en functioneel concept in harmonie met uw persoonlijkheid. Upgrade luistert naar uw wensen en maakt, samen met uw interieur architect of met ons eigen ontwerpteam, van elk project iets unieks: een landelijk interieur met zachte, natuurlijke kleuren in combinatie met warm massief hout, een modern interieur met strakke lijnen en minimalistische maatmeubels of een klassiek interieur waar authentiek meubilair en een traditionele esthetiek de vaste waarden vertegenwoordigen en gezelligheid uitstralen. 

Een totaalconcept van 3D-visualisatie tot oplevering

Of het nu gaat om een kleine particuliere woningaanpassing of een groot openbaar verbouwingsproject, Upgrade heeft alle mensen, materialen en competenties in huis om elke totaalrenovatie op tijd en binnen het voorziene budget op te leveren.

We tekenen uw interieurproject eerst uit op papier of visualiseren het in 3D. Bij de uiteindelijke uitvoering van de werken vloeien alle fases, van afbraak tot eindafwerking, dankzij onze coördinatie en strakke planning naadloos in elkaar over. Upgrade houdt elk aspect van de werken nauwlettend in de gaten om de tijdspanne van het project zo kort mogelijk te houden. Met onze afdeling interieurbouw en meubelmakerij kunnen we bovendien alles tot in de kleinste details aanpassen en op maat afwerken.

Upgrade helpt de klant ook graag met alle nodige formaliteiten en documenten. Wij adviseren over de bouwaanvraag en kijken samen met u van welke verbouwingspremies u kunt genieten. Of het nu gaat om stijladvies, inspiratie, technische problemen of formaliteiten, Upgrade staat u tijdens het hele bouwproces bij met raad en daad. 

Een greep uit de specialisaties van onze vakmensen;