Schilder- en decoratiewerken

Interieur oplossingen tot in detail afgewerkt

Upgrade combineert passie voor het vak met een oog voor detail en afwerking.

Wij geven advies bij het kiezen van de juiste kleurtinten tot het uitmeten van de bijhorende raamdecoratie.

Warme, gezellige kleuren met een authentiek karakter, felle, frisse kleuren die blaken van energie of een strakke, rustgevende look, Upgrade biedt de interieuroplossing op maat die past bij uw smaak en persoonlijkheid. 

Scheidingswanden en verlaagde plafonds in Gyproc

Upgrade plaatst in de regio van Brugge en ver daarbuiten gipsplaatplafonds en scheidingswanden in Gyproc De bevestiging kan zowel op een metalen of op een houten constructie, afhankelijk van het doel en de aard van het project: brandwerend voor een haardwand, waterwerend voor keuken of badkamer of louter decoratief met een akoestische functie voor het scheiden van kantoorruimtes. 

Isolatie in scheidingswanden

Bij het plaatsen van scheidingswanden voorzien wij ook de nodige akoestische, geluidswerende, thermische of brandwerende isolatie.

We werken wanden en plafonds uit volgens de regels van de kunst en houden rekening met de nieuwste normen en wetten zodat elk klant van isolatiepremies kan genieten. 

Afwerken van gipsplaten

Voor de handige doe-het-zelvers die graag zelf schilderen, kunnen we de gipsplaten plamuren om ze zo schilderklaar te maken.

 

Voor klanten die kiezen voor een totaalafwerking, plaatsen en fixeren we de nieuwe wanden en voorzien we ze van egaliserend vliesbehang om ze  vervolgens ook te schilderen, te betegelen of met decoratief behangpapier af te werken. 

Strak pleisterwerk met een hoogstaande afwerking!

De stukadoors van Upgrade maken er een erezaak van om kwalitatief pleisterwerk te leveren met een hoge afwerkingsgraad.

Upgrade is de perfecte partner voor alle pleisterwerken en bezettingswerken op gebouwen en verbouwingswerven in alle soorten en maten. Herstellingen van bestaand pleisterwerk of sierpleister vullen ons aanbod aan.

Als vakkundige onderneming bieden wij de beste kwaliteit aan marktconforme prijzen voor stukadoorwerk, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten. Wij werken met kwaliteitsvolle materialen van gerenommeerde merken zoals (link Knauf).

Upgrade garandeert een hoogstaande kwaliteit aan interessante prijzen. 

Schilder- en decoratiewerken

De afwerking van uw woon- of winkelproject is zeer belangrijk voor de waardepaling, de meerwaarde en de uitstraling van uw vastgoed.

Upgrade engageert zich om uitgebreid advies te verlenen en dit om te zetten in een uitvoering op maat van de klant.

Naadloos Behangen

Perfect aangebracht vlies- of renovatiebehang is een ideale basis voor een egale, strakke afwerking. Ook sier- of reliëfbehang kunnen we zonder moeite naadloos op de muren aanbrengen.

Schilder -en lakwerken

Van klassiek schilderen en afwerken van bestaand of nieuw binnen- en buitenschrijnwerk, over zandstralen en poederlakken, tot het toepassen van specifieke en exclusieve verftechnieken, dit kan allemaal bij Upgrade.

Los meubilair en demonteerbaar schrijnwerk in hout of metaal kunnen we in ons atelier voor onze rekening nemen

Raamdecoratie op maat van uw leven

Upgrade heeft ook een ruime keuze aan raamdecoratie, waarbij privacy en esthetiek hand in hand gaan. Gordijnen, luiken, zonwering of rolluiken zorgen op elk moment van de dag voor privésfeer en een perfecte lichtinval.

Deze systemen bieden we aan in verschillende graden van automatisatie.

Voor elk interieur vinden we het passende systeem, indien gewenst ook met bijhorende meubel- en gordijnstoffen: Klassieke overgordijnen, American stores of strakke zandstraalfolie ... Upgrade garandeert naadloze afwerkingen en past zich flexibel aan aan de visie van de klant.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakend gesprek over uw decoratie project.