Vectorworks: een nieuw begin, eindpunt onbekend

Beschrijving: 
Omdat we steeds op zoek gaan naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we ervoor gekozen om onze 3D presentaties verder uit te breiden. Sinds kort hebben we dan ook een eigen interieurarchitecte in huis. Vandaag stellen we graag even het programma voor waar we mee aan de slag gaan. Je zal zien, de mogelijkheden zijn enorm.
 
AutoCAD en Sketchup zijn alom gekend. Toch beslisten wij om met Vectorworks aan het werk te gaan. Waarom precies dit programma? Naast een heleboel praktische redenen komt het vooral neer op de kwaliteit. De foto-realistische 3D beelden worden prachtig en scherp weergegeven. Zo krijgt u een zo duidelijk mogelijk beeld van het vooropgestelde resultaat.
 
Voor ons gaat het ook zeker over de gemakkelijke overschakeling tussen 2D en 3D. De presentatie naar de klant toe is heel erg belangrijk maar dat we die kwaliteit kunnen combineren met duidelijke plannen voor onze werknemers is heel mooi meegenomen. Twee vliegen in een klap dus, of misschien zelfs drie: tekeningen en schetsen opbouwen en tegelijk ook berekeningen maken. Voor maatwerk is dit niet te onderschatten.
 

 
Wereldwijd zijn er meer dan 450.000 professionals in meer dan 80 landen die hun ideeën met Vectorworks vormgeven. En daar horen wij nu ook bij.
Datum: 
augustus, 2018
Locatie: