Totaalrenovatie verdiep, Brugge

Beschrijving: 

Het idee kwam om in een verouderde woning, waar het gelijkvloers al volledig was gerenoveerd, ook de eerste verdieping en de zolderkamer aan te pakken.

De klant wenste twee master bedrooms met elk een eigen badkamer waarvan één met een comfortabele inloopdouche en de andere met ene luxebad. De toegang naar de zoldertrap werd verbeterd door een op maat gemaakte trap in Eik fineer waar aansluitend passend maatwerk werd voorzien die dienst doet als dressing.

De eerste kamer bestond uit maatwerk met wit gelakte deuren en een accent Eik naturel vernist. De andere kamer werd ook van gelakt maatwerk voorzien, maar met Wenge accenten.

In de kamer, waar het bad stond, werd een glaswand met schuifdeuren voorzien. Zo kon de badkamer toch worden afgesloten terwijl de transparantie werd behouden.

In de tweede kamer werd de badkamer van de slaapkamer gescheiden door er dwars een dressing in te plaatsen.

We opteerden voor een meerlagenparket dat ook in de badkamers werd doorgetrokken. In beide kamers bleven de recente radiators behouden, maar werden ze mooi weggewerkt door passend maatwerk dat eveneens werd gelakt.


 

Beide badkamers werden afgewerkt in strakke epoxy waar ook een natuurlijk accent werd gelegd. Uiteindelijk werd alles dan mooi afgeschilderd door de schilders van Upgrade.

Project Duur: 
8 weken
Datum: 
februari, 2018
Locatie: