Totaalrenovatie studio 9e verdieping in Duinbergen

Beschrijving: 

Via een referentie klopte een klant aan bij ons om zijn studio op de 9e verdieping volledig te renoveren. Stipte organisatie en oplevering was zeer belangrijk voor de bouwheer. Een uitdaging waar wij niet voor terugschrikken!

We strippen de volledige studio en vernieuwen alle leidingen van elektriciteit, sanitair en verwarming, pleisteren, gieten van chape en egaliseren de volledige vloer. 

keukenrenovatie duinbergen

De verouderde keuken vervingen we door een strakke, witte keuken met inbouwtoestellen. In de leefruimte installeerden we een greeploze en handige inbouwkast zodat we het strakke design konden behouden. Op de vloer hebben we een samengesteld parket van het merk Meister gelegd. De muren worden prima voorzien van vliesbehang en keurig geschilderd door onze huisschilder. Na het plaatsen van alle sanitaire toestellen, de compacte verwarmingselementen en de inbouwverlichting schilderen we badkamer naadloos met 2K verf.

In de keuken plaatsen we een strakke, witte keuken met inbouwtoestellen en in de leefruimte installeren we een greeploze, handige inbouwkast. Op de vloer komt een samengesteld parket van het merk Meister, de muren worden netjes in vliesbehang gestopt en keurig geschilderd door onze huisschilder. Na het plaatsen van de sanitaire toestellen, de compacte verwarmingselementen en de inbouwverlichting schilderen we badkamer naadloos met 2K verf.

badkamerrenovatie

Totaalrenovatie duinbergen - toilet

 

Client: 
Duinbergen
Project Duur: 
3 weken
Datum: 
januari, 2016
Locatie: