Totaalrenovatie appartement, Oostende

Beschrijving: 

Na lang zoeken naar een bedrijf dat alle problemen in eigen beheer kon aanpakken, kwam een klant voor de totaalrenovatie van zijn appartement bij Upgrade terecht.

Het appartement maakt deel uit van een oud pand met vocht- en geluidsproblemen. We besloten dan ook om eerst de basis aan te pakken en begonnen na de afbraakwerken meteen met het injecteren van de muren en het plaatsen van geluidsisolatie in de vloer en het plafond.

Dan is het de beurt aan de herindeling en modernisering van het appartement: we creëren ruimte voor de badkamer en de berging, nivelleren de houten vloer, plaatsen een plafond in gipsplaat en nieuwe stijlwanden. Uiteraard vervangen we alle elektrische en sanitaire leidingen volledig. We installeren een waterverzachter om de levensduur van de waterleidingen te verhogen. Om het vochtprobleem voorgoed de wereld uit te helpen, installeren we mechanische ventilatie in de badkamer en de berging.

Voor de afwerking van de badkamer kiezen we voor een strak design: waterbestendige 2K verf zorgt voor een naadloos effect zonder voegen. Op de vloer plaatsen we waterbestendig parket en voor de kranen kiezen we het merk Hansgrohe. Het resultaat is een strakke, uiterst functionele, modern ingerichte badkamer. Die strakke inrichting trekken we door naar de leefruimte en de keuken. De keuken is klein, maar we trekken de ruimte open met handige inbouwtoestellen en op maat gemaakte, witte meubels. In de leefruimte zorgt een halfmassief parket van het merk Meister voor een warme uitstraling.

De muren krijgen vliesbehang en worden samen met het binnenschrijnwerk secuur geschilderd door onze vakman. De nieuwe, luxueuzere uitstraling van het appartement maken we compleet door inbouwverlichting die via een smartphone of tablet gedimd kan worden en zelfs kan veranderen van kleur. Dankzij een nieuwe branddeur kan onze klant nu ook in alle rust genieten van zijn nieuwe, verhoogde levenskwaliteit! 

Client: 
Oostende
Project Duur: 
5 weken
Datum: 
juli, 2016
Locatie: