Totaalrenovatie appartement, Blankenberge

Beschrijving: 

Via referentie komt een nieuwe klant bij ons terecht voor de totaalrenovatie van zijn appartement. Het pand staat al enkele jaren leeg en om dit op de huurmarkt te kunnen plaatsen met een goed rendement, dringt een totaalrenovatie zich op. Na enkele gesprekken is de nieuwe indeling beslist en wordt alles uit het appartement verwijderd, zodat alles vernieuwd kan worden. Alle sanitaire, CV en elektrische leidingen worden tot aan de tellers vernieuwd. Het buitenschrijnwerk wordt vernieuwd conform de nieuwe normen en ook de tussenmuur van de keuken en leefruimte wordt verwijderd om het ruimtegevoel te vergroten.

Nadat al deze werken zijn uitgevoerd, kan alles worden geëgaliseerd en gepleisterd. Nadat de pleisterwerken zijn voltooid, kan de afwerking van het appartement starten. Nieuw parket voor het gehele appartement, nieuwe binnendeuren en vooral nieuw maatwerk! Een strakke keuken met eiland, nieuwe inbouwkasten voor de twee slaapkamers en nieuwe wastafelkasten voor beide badkamers. Nadat dit alles is geplaatst kan de plaatsing van de sanitaire toestellen beginnen.

Wanneer beide badkamers en het apart toilet zijn afgewerkt, kunnen de schilderwerken beginnen. Alle muren worden voorzien van een hoogwaardig vliesbehang en nu kan alles geschilderd worden! Nadat alles tot in de puntjes is afgewerkt, kan de sleutels aan de eigenaar worden overhandigd, die deze direct bezorgt aan de nieuwe huurder! Opdracht voltooid!

Client: 
Blankenberge
Project Duur: 
8 weken
Datum: 
oktober, 2017
Locatie: