Sneak Peak: Twee kamers, duizend mogelijkheden

Beschrijving: 

Als Bruggeling had u het misschien al gemerkt, Frederiek Van Pamel zit niet langer op de hoek van de markt. Vandaag kun je zijn winkel in de Ezelstraat vinden. 

Als je ooit al bij hen binnen bent gestapt, dan ken je zijn stijl. De winkel lijkt wel recht uit een sprookje te komen met overal verborgen schatten, bloemen en prachtige meubels. Ben je er nog niet geraakt, dan moet je er zeker eens naartoe. Hier vind je al enkele video's om je een idee te geven van de indeling van het nieuwe pand.


 

Achter de winkel ligt een prachtige tuin, erboven een deel privé en daar nog eens boven zijn wij momenteel aan het werk.

Er zijn twee ruimtes die we omtoveren tot appartementen.

Ruimte 1:


 

Zit- en leefgedeelte met achter de muur een badkamer met Mortex douche. Boven een ruime mezzanine voor het slaapgedeelte. 
De kaleiwerken voor de bakstenen muur gebeuren op cementbasis. Het product dat we gebruiken is Amareno van Caparol. Een milieuvriendelijk product dat zowel waterwerend, weersbestendig als niet brandbaar is.

Ruimte 2:


 

De tweede ruimte wordt opgedeeld door een kleine gang. Aan de ene kant vinden we opnieuw een zitruimte waar de stenen muren worden gekaleid zoals hierboven vermeld, maar het 'pareltje' bevindt zich in de andere kamer.


 

Hier krijgen we, in tegenstelling tot de Mortex douche van de eerste ruimte, een bad en wat voor één! Enkele tredes maken het bad toegankelijker. De trap zit tussen twee wastafels in. De houten raamelementen komen uit Indonesië. Het grootste deel van de gele verf werd er voorzichtjes afgeschuurd. De kleine restjes geven het geheel een meer rustieke look. 

Er is nog wat werk, zoals je wel kan zien maar we werken vlot door. 

We kijken er al naar uit om het uiteindelijke resultaat te tonen!

 

Kom je graag meer over Frederiek Van Pamel te weten? Dan kun je op volgende plaatsen terecht:

Website: www.frederiekvanpamel.be
Facebook: www.facebook.com/Sfeermaker
Instagram: www.instagram.com/frederiekvanpamel

 

Datum: 
juli, 2018
Locatie: