Interieurinrichting en terrasinrichting in Brugge

Beschrijving: 

Een vaste klant van Upgrade heeft een 4-tal jaar geleden de eerste fase van de renovatie van hun rijwoning laten uitvoeren door Upgrade. Hier werd alles uit de woning verwijderd om vervolgens alles te vernieuwen; van dak tot gelijkvloers. Nu de klant weer over de nodige financiële middelen beschikt, willen ze graag de 2de fase van hun renovatie laten uitvoeren door Upgrade. Omdat ze maximaal van de zomer willen genieten, hebben ze beslist om in de eerste instantie hun terras af te werken. We stellen een strakke profilering voor in Thermowood. dit passen we toe voor de bekleding van de buitenwanden en de afwerking van de luifel boven de schuiframen. Ook vervaardigen onze maatwerkers een passende buitenkast die ook word afgewerkt in hetzelfde profiel. Met passende verlichting en een streepje ‘groen’ in het terras kunnen ze maximaal van de zomer genieten!

Ook voor de interieurafwerking is er nog een budget, dus beslissen we volgende zaken: het plaatsen en afwerken van alle binnendeuren, enkele draaideuren en een schuifdeur. De badkamer word ook volledig afgewerkt en het huis word volledig voorzien van een hoogwaardig vliesbehang en wit mat geschilderd Caparol Premium Clean. Het hoogtepunt van de afwerking komt nu aan de beurt. De 2 zwevende witte trappen hebben een donkergrijze achterwand en worden bekleed met een recuperatiemateriaal. Upgrade is altijd een voorstander geweest om recuperatiematerialen toe te passen in strakke interieurs en zeker hout! Ditmaal betreft het houten, onbruikbare fruitbakken die we hebben gedemonteerd en langdurig hebben gedroogd. Door ze willekeurig te plaatsen tegen de donkere wand is het contrast met de witte trap subliem! Het zwevend meubel maakt de wand echt de ‘eyecatcher’ van de woning! De klant is opnieuw super tevreden en zal ons contacteren voor de 3de fase: maatwerk en de gevelrenovatie! Tot binnenkort en veel succes met jullie prachtige woning!

 

Client: 
Brugge
Project Duur: 
3 weken
Datum: 
november, 2017
Locatie: