Badkamerrenovatie

Beschrijving: 

Een klant uit Oostende was op zoek naar een bedrijf voor hun badkamerrenovatie. We maakten samen een plan op en gingen aan de slag.

Voor we de badkamer konden vernieuwen, dienden we de elektrische installatie van de woning in orde te brengen. Zo kon die worden afgeleverd met een blanco keuringsattest. De lange smalle badkamer moest alle comfort bevatten; een comfortabel ligbad, een ruime douche, een toilet en een op maat gemaakt meubel met 2 spoeltafels en een passende spiegelkast.

Ook wou de klant er een berging integreren.


 

Na de afbraakwerken en het vernieuwen/aanpassen van de technieken, kon de opbouw beginnen. De bestaande vloerbalken werden verstevigd waarna de vloerplaat in OSb werd afgewerkt. We plaatsten waterwerende gisplaten en maakten ze schilderklaar. Terwijl onze schilders de badkamer afwerkten met epoxy, maakten onze meubelmakers het maatwerk in ons atelier. Alle maatwerk bestaat uit licht geborstelde Eik fineer die werd afgelakt met een matte epoxyvernis.


 

Ook de plaatsing van het parket werd ondertussen uitgevoerd. De kamer werd afgewerkt met strakke vloerplinten. Na plaatsing van dit maatwerk, konden ook de sanaitaire toestellen worden geplaatst.


 

 De volledige badkamer werd afgewerkt in minder dan 4 weken tijd.

 

Project Duur: 
< 4 weken
Datum: 
januari, 2015
Locatie: