Badkamer- en zolderrenovatie

Beschrijving: 

De klant was al een tijdje op zoek naar een bedrijf die het totaalpakket aanbood voor de renovatie van hun badkamer en zolder. De uit te voeren werken waren een kolfje naar onze hand.

Om de zolderverdieping toegankelijker te maken, werd voor een vaste kwart-draai trap gekozen. De trap werd vervaardigd uit dezelfde houtsoort als de bestaande trap en sloot zo naadloos aan.

We konden nu aan de slag met de plaatsing van de dakisolatie en de afwerking van de zolder. Na de plaatsing van de technieken kon de zolder worden afgewerkt met gipsplaat en werd deze schilderklaar gemaakt voor de klant.

Terwijl een deel van het team de afwerking van de zolder verzorgde, startte onze loodgieter al met de aanpassingen van de elektrische installatie in de badkamer en het plaatsen van nieuwe sanitaire en CV leidingen. Ook hier werd de dakisolatie en de gipsplaatwerken verder afgewerkt.
Na de plaatsing van de tegelvloer konden we het vrijstaand bad en de rest van de sanitaire toestellen plaatsen waarna ons schildersteam de badkamer naadloos kon afwerken met witte epoxy.

Project Duur: 
6 weken
Datum: 
maart, 2018
Locatie: