Volledige badkamer in kleine ruimte

Beschrijving: 

Een badkamer kan soms heel klein zijn. Maar dat wil nog niet zetten dat u geen optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. Bij UPGRADE streven wij naar maximale optimalisatie van de beschikbare ruimte door onze klanten te begeleiden met de indeling van hun badkamer. 

Voor deze kleine badkamer in Sint-Michiels hebben we gekozen voor een bad-douche-combinatie, zodat de klant van zowel een douche als een warm badje kan genieten. We plaatsten een bad met een niet-alledaagse vorm met een regendouche erboven. De muren zijn afgewerkt met 2K verf in een lichtgrijze tint. Alle kraanwerk is van het merk Hansgrohe. Voor het meubilair kozen we voor een wit, strak en greeploos design met het tablet in Corian

Deze kleine badkamer werd compleet met een prachtige massief Merbau parket dat zeer geschikt is voor vochtige ruimtes. Met de designradiator van Vasco erbij werd deze compacte badkamer compleet. De aparte toiletruimte hebben we op dezelfde manier afgewerkt. Deze klant kan nu nog vele jaren genieten van zijn vernieuwde sanitaire ruimtes! 

Client: 
Woning in Sint-Michiels
Project Duur: 
10 dagen
Datum: 
maart, 2016
Locatie: