Parket en vloerbekleding

Een vloer als sfeerbrenger

Een huis is een plaats om tot rust te komen en volop te genieten. Een look met karakter en een warm thuisgevoel zijn van essentieel belang om een huiselijke sfeer te creëren.

De vloerkeuze is erg bepalend voor de uitstraling van het interieur. Authentieke blauwsteen, een traditionele massieve plankenvloer, hoogwaardig parket of strakke keramische tegels creëren telkens een eigen sfeer. Duurzame natuurlijke materialen garanderen bijvoorbeeld een rustgevend interieur.

Upgrade denkt met u mee om de juiste keuze te maken voor de vloer en de gewenste sfeer te bereiken, aangepast aan de functie van de ruimte. Van gezellig landelijk tot strak modern, wij vinden een smaakvolle oplossing die bij u past.

Keramische of natuursteen tegelvloeren

Op zoek naar wandbetegeling voor uw badkamer of keuken of vloertegels voor binnen of buiten?

Upgrade kent de actuele trends en biedt een ruime keuze in de nieuwste tegeltendenzen. Tegels bestaan in alle mogelijke vormen, afmetingen en materialen. Ook de plaatsing en de afwerking kunnen een unieke look creëren. Upgrade heeft vakkennis en polyvalente specialisten in huis die instaan voor een professionele plaatsing en een verfijnde afwerking.

Onze selectief uitgekozen leveranciers bieden een resem aan hoogstaande vloeren aan die bij uw smaak of budget passen.

Parketvloeren om van te genieten

Naast het ruime aanbod aan vloer- en wandtegels, heeft Upgrade ook een grote keuze aan parketvloeren: van budgetvriendelijke laminaatparketten voor huurwoningen, slaapkamers of tweede verblijven, tot exclusieve parketvloeren die een vorig leven kenden in Franse chateaus waar ze jarenlang hun duurzaamheid bewezen.

Upgrade laat u niet alleen kennismaken met de gevestigde waarden en merken, maar ook met trendy, in het oog springende designparketten en de nieuwste innovaties. Stijlvolle, massieve parketten kunnen nu bijvoorbeeld ook in badkamers of vochtige ruimtes geplaatst worden.

Zwevende of volledig verlijmde plaatsing, wildverband of visgraat, geen enkele techniek is ons vreemd. Met oog voor detail en liefde voor ons vak werken we elk parket af tot in de puntjes. Vooraf controleren we de staat van de vloer waarop het parket moet geplaatst worden. Indien nodig, nemen we de nivellering of egalisatie van de vloer voor onze rekening.

Herstellen en renoveren van bestaande vloeren

Heeft uw woning een authentieke plankenvloer of een massief parket dat jarenlang verborgen was onder tapijt of vinyl? Geen nood, Upgrade is een specialist in het herstellen en renoveren van bestaande parketten en plankenvloeren. Wij geven uw parket een tweede leven en behouden zo de eigenheid van de woning.