Keukens

Het ontwerpen van woon- en leefkeukens is al meer dan 20 jaar een specialiteit van Upgrade. Onze keukens op maat zijn tjidloos, duurzaam en tot in de kleinste details afgewerkt.

De keuken afwerking is mogelijk in de meest uiteenlopende materialen: in glas, roestvrij staal, natuursteen, massief hout of naadloos Corian. Dankzij ons uniek maatwerk gaat esthetiek en degelijke traditie hand in hand met praktisch comfort en creatieve innovatie.

Uw hele keuken wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij bieden tal van vernieuwende schuif -en opbergsystemen zodat de ruimte optimaal benut wordt. Bovendien kennen onze vakmensen alle technieken om uw keuken naar uw smaak aan te passen: elektriciteits -, gas -en afzuigleidingen leggen, plafonds verlagen, vloer- en tegelwerken, schilder- en behangwerken …

Wij zorgen ervoor dat uw hele keuken tijdig en tot in de puntjes afgewerkt opgeleverd wordt. U hoeft geen tientallen bedrijven te contacteren en boekt dankzij deze totaalrenovatie een aanzienlijke tijdswinst.

 

Een keukenontwerp volgens uw dromen

Het hele project begint met het ontwerp van de keuken in samenspraak met de klant. Om alles duidelijk te visualiseren, is een 3D-versie mogelijk.

In de ontwerpfase kunnen we de plannen moeiteloos aanpassen naar de wensen en het budget van de klant. Hierbij luisteren we gericht naar de visie van de klant en geven we advies en inspiratie over de keukentoestellen, de kast frontmaterialen, het keuken werkblad, de technische systemen en de eindafwerking.

We bieden niet alleen raad over de concrete materiaalkeuze, de kastindeling, of het kooksyteem, maar garanderen ook dat de keuken een persoonlijke touch krijgt. Welke sfeer wilt u bereiken? Heeft u een voorkeur voor een strakke, moderne stijl of opteert u voor een romantisch gevoel of landelijke keuken? Heeft u de keuken verlichting graag subtiel en indirecte LED verlichting of verkiest u opvallende, design lichtarmaturen? Op basis van uw voorkeur kunnen wij heel wat opties suggereren uit ons uitgebreide assortiment van stijlen en merken. 

Plaatsen van uw keuken op maat

In een volgende fase fabriceren we uw maatkeuken in ons modern atelier volgens het besproken keuken ontwerp, met oog voor detail en onder voortdurende kwaliteitscontrole. Om zeker te zijn dat alles is zoals het hoort, monteren we elk stuk eerst volledig in het atelier.

Wij zorgen er ook voor dat uw oude keuken volgens de laatste normen en reglementeringen afgebroken en afgevoerd wordt. Vervolgens bereiden we de nieuwe afvoeren en bekabelingen voor om uiteindelijk de nieuwe keuken te plaatsen en aan te sluiten. Indien gewenst, smukken we de hele ruimte en eventuele aansluitende kamers op volgens uw smaak.