Keukens

Het ontwerpen van woon- en leefkeukens is al meer dan 20 jaar een specialiteit van Upgrade. Onze keukens op maat zijn tjidloos, duurzaam en tot in de kleinste details afgewerkt.

De keuken afwerking is mogelijk in de meest uiteenlopende materialen: in glas, roestvrij staal, natuursteen, massief hout of naadloos Corian. Dankzij ons uniek maatwerk gaat esthetiek en degelijke traditie hand in hand met praktisch comfort en creatieve innovatie.

Uw hele keuken wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij bieden tal van vernieuwende schuif -en opbergsystemen zodat de ruimte optimaal benut wordt. Bovendien kennen onze vakmensen alle technieken om uw keuken naar uw smaak aan te passen: elektriciteits -, gas -en afzuigleidingen leggen, plafonds verlagen, vloer- en tegelwerken, schilder- en behangwerken …

Wij zorgen ervoor dat uw hele keuken tijdig en tot in de puntjes afgewerkt opgeleverd wordt. U hoeft geen tientallen bedrijven te contacteren en boekt dankzij deze totaalrenovatie een aanzienlijke tijdswinst.