Interieur op maat

Pakken, jassen, jurkjes, broeken, maar ook schoenen, riemen of dassen moeten een duidelijke plaats in de kast krijgen. Na een grondige analyse van uw kledij- en schoencollectie ontwerpen wij een op maat gemaakte kast die de ruimte optimaal benut. De maatkasten kunnen we plaatsen in een vrije kamer of moeiteloos integreren in een slaapkamer of zolderruimte.

We hebben een ruime keuze aan lade-en opbergsystemen  waarbij we scharnieren en beslagsystemen van de hoogste kwaliteit gebruiken. Zie hier de catalogussen van top leveranciers BLUM,  Van HoeckeHafeleSchreuder en Hettig

Upgrade zorgt samen met u voor een praktische indeling van uw maatkast.  Op die manier spaart u ruimte en kunt u in een mum van tijd uw favoriete outfit samenstellen!

De look van uw kast

Upgrade denkt niet alleen aan het praktische nut van uw maatkast, maar ook aan de esthetische meerwaarde. De materiaalkeuze, zoals melamine en laminaat of fineerplaten, maar ook massief of gelakt hout of gelakt kunnen uw dressing een echte eye-cather maken.

Volgens het gebruik kunt u kiezen tussen draai- of schuifdeuren om het geheel mooi af te sluiten. Uiteraard behoort ook een inloopdressing tot de mogelijkheden, waarbij kastdeuren overbodig zijn.

Natuurlijk is ook de verlichting primordiaal om een klare kijk te krijgen op uw outfits: indirecte kastverlichting,  in- of opbouwspotjes, …

En tot slot mag ook een op maat gemaakte spiegel niet ontbreken in uw dressing. Ook dit kunnen wij op maat maken en aanpassen aan de ruimte en indeling van uw maatkast. Kortom, Upgrade adviseert graag en is de perfecte partner voor uw dressing op maat!

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte