Commerciële Interieurs

Totaalinrichting van handelszaken

Upgrade zet zich niet alleen met hart en ziel in voor privéprojecten, maar heeft ook ervaring in het upgraden van commerciële panden, zoals winkels, kantoren, horecagelegenheden, of het omtoveren van een woning tot de perfecte Airbnb. 

Horeca renovatieprojecten in binnen- en buitenland

Upgrade staat garant voor een full-service projectinrichting en gaat daarvoor geen uitdaging uit de weg. Ook buitenlandse projecten schrikken ons niet af. Zo coördineerde Upgrade interieurinrichtingen en opfrissingswerken in Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Spanje en Duitsland. 

 

Creatief ontwerp voor een uniek totaalconcept

Upgrade staat voor interieurconcepten die een totaalervaring vormen: originele belettering, decoratieve LED-verlichting, unieke toonbanken en displays op maat …

Upgrade analyseert de sterktes van elke zaak en zet die zoveel mogelijk in de kijker. Unieke meubels, sfeervolle verlichtingsarmaturen en tijdloos, maar origineel design kunnen echte eye-catchers worden. Upgrade geeft graag advies over het restylen van welk interieur dan ook.

Ook hier draagt Upgrade milieuvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat betekent natuurlijk niet dat het design aan esthetiek moet inboeten. Upgrade heeft een heel arsenaal aan producten die zowel energiebesparend als sfeervol zijn.