Tips voor je gastentoilet

De kleinste kamer van het huis. Er wordt soms niet veel aandacht aan gegeven maar met volgende tips wordt het ook uit aangename ruimte om te vertoeven, ook al is het maar voor even.

1. Leuk behangpapier

Een tof kleurtje of motiefje, laat je fantasie de vrije loop. Aangezien je hier maar kort verblijft, kun je gerust wat feller of drukker gaan met de print. Je hoeft er immers niet de hele dag op te kijken. Maar wanneer je er dan toch zit, mag het toch gerust iets leuks zijn, toch?


Domino            -            House Beautiful

Minder "in your face" is een statement muur maken in een felle kleur of zelfs tegeltjes. Dan is er één muur die in het oog sprint terwijl de rest rustig blijft.

 

2. Krijtmuur/deur

Of het nu de muur naast het toilet of de binnenkant van de deur is, krijtmuren zijn tof. Je kan er je boodschappenlijstje op samenstellen, een tekening maken of berichtjes nalaten voor andere mensen EN het is een creatievere manier van tijdverdrijf (in plaats van op je smartphone te zitten scrollen).

 

3. Slimme opslag 

Tijd voor een praktische tip. Wees slim met je opslag. Kastjes onder de wasbak kunnen maar nemen vaak veel plaats in. Heb je bijvoorbeeld al gedacht om een insprong te creëren boven je toilet? Enkele schapjes om de nodige zaken te zetten, meer hoeft het niet te zijn maar het geheel blijft wel strak.


                                                            Home Deco

 

4. Bewegingsmelder

Weet je nog toen ik je over Niko Homecontrol vertelde? Daar had ik het over hoe vaak het niet voorkomt dat mijn kinderen het licht op het toilet laten branden. Bewegingsmelders vormden hier de oplossing. 

 

5. Slim kraanwerk

We hadden het vorige week al even over de Axor-lijn van Hansgrohe en ook hier wil ik dit kraanwerk even aanhalen. Een kraan in een kleine ruimte als een toilet hoeft geen duizend instellingen nodig. Een aan- en uitknop en koud water is voldoende. 

Denk dus bijvoorbeeld aan een kraan die uit de muur komt met een simpele knop op de wasbak. Of een kraan met de knop op het uiteinde van de kraan zelf.


 

Heb je zelf nog tips voor de kleinste kamer? Laat het ons weten in de commentaren.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.