Op bezoek bij onze partners: Van Marcke

Om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends en producten, proberen we af en toe eens binnen te springen bij onze partners. Deze keer brachten we een bezoekje aan Van Marcke die, met zijn nieuwe toonzaal op de Sint-Pieterskaai, een mooi overzicht geeft van de trends op keuken- en badkamervlak.
Dit viel ons op:

 


Toonzaal Van Marcke, Brugge
 

De nieuwe toonzaal biedt een ruim (zowel in ruimtelijk gevoel als in hoeveelheid) aanbod van de mogelijkheden in de keuken- en badkamerwereld. Als gevestigde waarde slagen ze er telkens in om de nieuwste trends op een aangename manier voor te stellen.

Het eerste product dat ons opviel, is er eentje die we hier in het verleden ook al besproken... de steeldoor.

Het strakke zwart geeft een tijdloze look aan de badkamer. Steel doors zijn al even in, maar nu komen ook de alternatieve functies naar voor. Niet zomaar een deur dus maar een douchedeur of -scherm. 
 

 

Combineer dan die steel door met zwart kraanwerk en het geheel krijgt een stoere elegantie.

Hier zagen we de Zuchetti Nero Soft Touch kranen. Qua uiterlijk zijn ze mat zwart maar de verrassing komt wanneer je ze aanraakt. Ze hebben immers een zachte, bijna rubberachtige afwerking. Geen koud metaal meer dus maar een warm en zacht gevoel.

 

De laatste trend, maar zeker niet de minste, die we hier willen vermelden, zijn de kranen uit de Axor-lijn.

Daarvoor kloppen we aan bij Hansgrohe . Het kraanwerk is van zichzelf al stylish maar de kleurafwerkingen geven het een extra dimensie. Zeker de moeite waard om te bekijken door de speciale manier waarop de kranen hun kleur verkregen. In vergelijking met gegalvaniseerde chroomoppervlakken is de coating door PVD-technologie (de kleur wordt door de kraan zelf opgenomen door elektrolyse) beter bestand tegen krassen en reinigingsmiddelen en minder gevoelig voor corrosie.
 


Copyright Hansgrohe
 

Tot hier ons kort overzichtje. We blijven jullie ook in de toekomst op de hoogte houden van de trends uit de interieurwereld. Momenteel proberen we ons op een nog meer visuele aanpak te richten. Daar zul je binnenkort de resultaten wel van zien.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.