Moodboard: Roze en Koper

We blijven steeds op zoek naar kleuren die elkaar aanvullen. Het zijn soms niet de meest voor de hand liggende combinaties, maar anders is ook mooi. Vandaag gaan we voor rozige wangen en bronzige details.

Ik hoor je al denken... Roze! Maar rozige details brengen al jaren op subtiele manier een beetje warmte in interieurs. Dat roze in combinatie met koper en brons creërt een gesofisticeerd en gebalanceerd geheel. 

Fluweelzacht en sprekend, vrouwelijk en sterk. Er bestaat geen twijfel over, deze kleurencombinatie gaat de komende jaren nergens heen.

 

Hier combineren we roze met koper maar eigenlijk past de kleur gewoon vanzelf goed bij natuurlijke materialen. Zet het bijvoorbeeld in combinatie met hout en je kan er zowel iets rustig als iets stoer van maken. Of combineer gewoon verschillende tinten, ze worden er alleen maar mooier van.


 

Millennial Pink

De kans is groot dat je in de interieurwereld de term "Millennial Pink" al bent tegengekomen. Het grappige is dat niemand precies weet welke tint roze dit precies is. Eigenlijk is het alle rozes, al zijn de meesten het er ondertussen over eens dat het eerder richting huidskleur gaat. Tenminste als je huidskleur richting een roze tint gaat... je snapt het wel. Sommigen zeggen dat het al in de maak is sinds Wes Anderson in 2014 The Grand Budapest Hotel uitbracht. (Een aanrader trouwens, geniaal over the top) In ieder geval, roze is IN.

 

 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.