Badkamers

’s Ochtends wakker worden onder een verkwikkende douche, ’s avonds na een drukke werkdag ontspannen in de sauna of zalig wegdromen in een breed ligbad…

De badkamer is een plek in huis waar we veel tijd doorbrengen. Upgrade tovert deze ruimte voor u om tot het privéwellnesscentrum van uw dromen. 

Bekijk hieronder onze gerealiseerde badkamers. Meer foto's en andere projecten vindt u op onze Facebook-pagina.

U kunt altijd geheel vrijblijvend en gratis een offerte opvragen bij Upgrade via onze contactpagina.

Een uniek badkamerontwerp en stressvrije renovatie

Upgrade staat garant voor unieke badkamerconcepten. Wij realiseren uw droombadkamer of wellnessruimte in een mum van tijd volgens uw wensen en budget.

Dit wordt mogelijk gemaakt door ons totaalconcept, van afbraak tot eindafwerking, met één aanspreekpunt. Op die manier blijft u voor en tijdens de renovatie zen, boekt u een aanzienlijke tijdswinst en kunt u achteraf nog meer genieten.

Dankzij Upgrade hoeft u zich van het begin tot het einde van het bouw- of renovatieproces geen zorgen te maken. 

Een badkamerontwerp op maat van uw persoonlijkheid

Badkamerrenovatie is onze specialiteit, maar ook in nieuwbouwwoningen plaatsen we snel en efficiënt een compleet privéwellnesscentrum of verzorgen we de uitbouw van poolhouses en wet rooms. Upgrade gaat geen uitdaging uit de weg.

Wij komen bij u langs, luisteren naar uw visie en verlangens en geven vervolgens vrijblijvend technisch en esthetisch advies. We bekijken alle mogelijkheden en passen de badkamerinrichting aan uw persoonlijkheid en het karakter van uw woning aan.

Upgrade begeleidt u bij uw keuzes, van de sanitaire toestellen over de meubels en de inrichting tot de decoratie en de accessoires: een inloopdouche of ligbad, een toilet in de badkamer of een apart toilet, houten parket of tegels, sfeerlampen of een puur praktische verlichting?

Upgrade verliest geen enkel detail uit het oog en laat niets aan het toeval over. Samen met onze sanitair leverancier schetsen we gratis en vrijblijvend een grondplan van uw toekomstige badkamer.

Een stressvrij renovatie proces van afbraak tot eindafwerking 

Upgrade voert alles in eigen beheer uit, maar laat ook ruimte voor klanten die zelf graag de handen uit de mouwen voor breek- of schilderwerken om meer budget over te houden voor een luxueuzere afwerking.

Voor alle technieken hebben wij vakmensen in huis die hun talent optimaal benutten en hun werk met passie uitvoeren: aanpassen van elektriciteits- en waterleidingen, vernieuwen van de afvoer, plaatsen van nieuwe bekabeling, pleisteren, betegelen, schilderen …

Dit garandeert in combinatie met een strakke organisatie en planning een hoogstaande kwaliteit. Bovendien houdt onze service niet op wanneer uw badkamer of wellnessruimte is opgeleverd. Wij blijven voor u klaarstaan met raad en daad. 

Uw badkamerrenovatie tot in de puntjes afgewerkt

Naast de traditionele technieken, maakt Upgrade ook gebruik van innovatieve producten, die vaak budgetsvriendelijk zijn, makkelijk te onderhouden vallen én rekening houden met het milieu.

Wij zijn bijvoorbeeld een van de pioniers in de toepassing van de speciale 2K verftechniek, een uniek systeem dat het toelaat om naadloos en zonder voegen uw douche, bad of welnessruimte af te werken. Het resultaat is een strakke look, die mogelijk is in alle kleuren. Bovendien kan met deze verf ook meubilair beschilderd worden, zodat de strakke stijl overal doorgetrokken wordt en de badkamer in elk detail een eenheid vormt.

Innovatie gaat hand in hand met ecologie. Upgrade integreert duurzame LED-verlichting ook in de badkamer. Bovendien brengen wij u op de hoogte van de nieuwste verwarmingstechnieken zodat u niet inboet aan comfort en tegelijk uw energiefactuur binnen de perken houdt.