Kies voor natuurlijke materialen in je kerstdecoratie

kersttafel

Het vieren van de feestdagen gaat vaak gepaard met felle kleuren, blinkende kerstballen, slingers en veel opzet. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar wij bij Upgrade Interieur gaan dit jaar voor ‘less is more’. Wij kiezen voor natuurlijke elementen met zachte kleuren die ook een gezellige toets meegeven aan je interieur. Én een minder grote impact hebben op het milieu.

HANG NATUURLIJKE MATERIALEN IN JE KERSTBOOM

Er is niets mis met een rode kerstbal of een gouden slinger, maar waarom niet eens een dennenappel? Breng de natuur mee naar binnen en combineer met zachte tinten zoals witte kerstballen of zelfs bloemen. Of kies voor originaliteit en hang bijvoorbeeld zelfgemaakte speculooskoekjes of gedroogde sinaasappelschellen in je kerstboom. Eenvoudig zelf te maken, goedkoop en dit brengt meteen kleur in je boom zonder overkill.

BRENG DE NATUUR OP JE FEESTTAFEL

Ook hier kan je te werk gaan met natuurlijke materialen zoals dennentakjes en dennenappels om je feesttafel op te fleuren. Combineer dit met onderleggers en hangers in gerecycleerd materiaal en creëer zo rust aan je feesttafel. Deze natuurlijke elementen zorgen voor een duurzame touch tijdens de feestdagen.

KIES OOK IN JE VERPAKKING VOOR DUURZAAMHEID

Verpakking voor cadeautjes is sowieso een verspilling van papier en lint. Kies daarom voor gerecycleerd inpakpapier. Dit papier komt in zachte kleuren die misschien minder feestelijk ogen op het eerste zicht, maar dit hoeft niet zo te zijn. Upgrade je pakje daarom met extra’s zoals een (dennen)tak of leuke hanger. Takjes zijn gratis te halen uit de natuur en niet belastend voor het milieu. Dit geeft meteen dat tikkeltje meer aan je pakje.

Ga je aan de slag met deze natuurlijke elementen? Of kies je toch liever voor fel en kitsch? Hoe je je interieur ook versiert voor de feestdagen, Upgrade Interieur wenst je alvast een mooie feestperiode toe vol warmte en gezelligheid.

Deel deze post
Share on facebook
Share on email

Laten we samen de details bekijken van jouw project.