INTERIEURARCHITECT

Op zoek naar een binnenhuisarchitect?

Op zoek naar een renovatie met maatwerk om je interieur om te toveren tot
iets uniek? Bij Upgrade werken we van ontwerp tot uitvoering met een
zorgeloze opvolging en coördinatie.

1. Persoonlijk
Bij Upgrade gaan we voor een persoonlijke aanpak waarbij zaakvoerster Sandrine instaat voor het ontwerp en creatie van uw interieur of renovatie. We luisteren aandachtig naar je noden en wensen , zodat je interieur of renovatie perfect aansluit bij je verwachtingen. We onderzoeken je stijl, gebouw en omgeving. Hieruit volgt een eerste analyse waarin we je persoonlijkheid en sfeer gaan uitdiepen.

2. Vorm
Je interieur krijgt vervolgens concreet vorm! Hier zetten we de analyse en het onderzoek om naar een ontwerp op maat. Ook hier is jouw visie van belang en samen zetten we de puntjes op de i. Op deze manier ontwikkelen we samen met jou een persoonlijke uitstraling en uniek karakter. In deze fase zal zaakvoerder Bjorn je graag bijstaan voor technische aspecten en de uitvoering van jullie project.

2. Realisatie
Het ontwerp van je dromen staat op punt en je bent klaar om het te realiseren. Dan is het tijd om te starten met de uitvoering! Wij adviseren en begeleiden je in de passende materialen en de juiste technieken en werken deze uit in een gedetailleerde prijsofferte zodat zowel budgettair als esthetisch alles punt staat. Uiteraard bekijken we of je project in aanmerking komt voor premies of financiële
voordelen. Op deze manier ontwikkelen we een topresultaat.

4.Technieken Upgrade is al enkele jaren de referentie voor interieurconcepten in de regio Brugge-Kust, waarbij ze telkens unieke en gepersonaliseerde projecten realiseren op maat van de klant. Zaakvoerder Bjorn Ruysschaert is al enkele jaren intens bezig met het plaatsen van allerhande decoratieve technieken die telkens een toegevoegde waarde geven aan elk interieurproject. Sinds enkele jaren werkt Upgrade enkel nog met de producten van Stoopen en Meeus, dit niet enkel omdat het een Belgische fabrikant is, maar vooral door de oneindige mogelijkheden die de natuurlijke producten bieden. Voor Bjorn en zijn team is het een waar genot om met deze producten aan de slag te gaan en telkens een unieke structuur en afwerking te realiseren.
© 2019 Upgrade Interior Concepts bv | Privacy Policy