MA - DO: 08:00 - 17:00 | VRIJ: 08:00 - 16:00

Interieur

Ons ervaren team van interieurarchitecten staat tot uw dienst voor persoonlijk advies en vooral voor concrete antwoorden.
Het hele team draagt ​​bij aan de perfecte realisatie van uw interieurinrichting.
We bouwen op technieken en creativiteit en werpen steeds een blik op de laatste trends.

We creëren een interieur gebaseerd op uw voorkeursstijl.
Deze persoonlijke aanpak garandeert uw tevredenheid en een perfect resultaat.

Een persoonlijke toets.

Ook zitten we met u samen om  aan de hand van moodboards en stalen de sfeer voor te bereiden die we in uw project willen bekomen.

We bieden ook een ondersteuningsservice om uw meubels, uw stoffen, beddengoed, decoratieve objecten en kunstwerken te kiezen.

We willen namelijk dat je trots bent op je huis wanneer je het ontvangt.

Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten die elk aandacht hebben voor detail.

Waarom 3D-visualisaties?

3D-visualisaties laten meteen het resultaat zien. Je krijgt met het ontwerp meteen het einddoel voor ogen. Daarnaast creeërt het een extra lijn van communicatie tussen jezelf en onze vakmensen.

Onze interieurarchitecte gaat aan de slag op basis van uw omschrijvingen, materiaal- en kleurkeuzes en eventuele inspiratiebeelden. Zij voegt alle elementen in het ontwerp samen tot het geheel dat wordt uitgevoerd tijdens de renovatie.

Ruimtes kunnen beter worden ingedeeld wanneer we ze visualiseren. Soms hebben we een bepaald beeld in gedachten maar blijkt deze, eenmaal uitgetekend, niet optimaal.

Onze interieurarchitecte werkt natuurlijk niet alleen. Ze wordt ondersteund door vakmensen met jarenlange ervaring. Zo zijn we zeker dat wat je ziet ook effectief kan worden uitgevoerd.

Meubels op maat.

 Wij bieden u de mogelijkheid om meubels op maat te maken voor uw interieur (bibliotheek, dressing …) en de ruimte optimaal te optimaliseren. Onze houtcollectie maakt het mogelijk zich aan te passen aan uw wereld, maar altijd met smaak.

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek!