interieur ontwerp

EEN UPGRADE VOOR JE INTERIEUR

Een interieur waar je volledig jezelf kan zijn? Dat is onze missie. Een mix van creativiteit, eigenheid en comfort maken van je huis een echte thuis. Een persoonlijk verhaal dat tot in de puntjes klopt.

Upgrade Interieur heeft al jaren ervaring in interieurontwerp. Onze interieurarchitecte gaat steeds voor een uniek en persoonlijk ontwerp zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Speciale schildertechnieken , nieuwe trends, natuurlijke materialen, unieke armaturen, … zijn een greep uit ons aanbod aan mogelijkheden. Laat je alvast inspireren door onze realisaties .

Zo gaan wij te werk

1. Leid ons rond in je droomwoning

Houd je van een landelijk interieur? Of eerder eclectisch? Vertel ons wat jou dat thuisgevoel geeft. Wij luisteren en krijgen zo een beeld van je smaak. Het eerste gesprek is vrijblijvend zonder verplichtingen.

2. Wij maken jouw offerte!

Samen aan de slag? Super! We gaan van start met de opmaak van jouw offerte. Klare taal en tot in de details uitgewerkt. Een nieuw interieur zonder zorgen, dat is ons motto!

3. Samen materialen uitkiezen

We helpen je graag met de keuze van materialen. Eventueel gaan we zelf met je mee naar de verschillende groothandels en toonzalen. We adviseren vakkundig en accuraat.

4. Let's decorate

De werken gaan van start. Wij regelen alles en zorgen dat de deadlines gevolgd worden. De projectleider staat jou bij tijdens het hele proces.

Een woordje uitleg?
Wij maken graag tijd voor jou!

JOUW INTERIEURARCHITECT REGIO BRUGGE

Exclusieve materialen, speciale decoratieve technieken …. Wij hebben de knowhow om jouw interieur een upgrade te geven. Dit altijd in harmonie met de persoonlijkheid en wensen van de klant. 

Passende sfeerverlichting, functionele gordijnen, shutters of stores tot de selectie van objecten en decoratie. Upgrade Interieur maakt van je huis een thuis. Samen met een netwerk aan Brugse vakmensen in interieurarchitectuur, renovatiewerken en schildertechnieken. 

 

Ik wil mijn interieur onder handen nemen

Laten we samen de details bekijken van jouw project.

© 2021 Upgrade Interior Concepts bv | Privacy Policy