hansgrohe powderrain blog

PowderRain: douchen in een cocon

Hans Grohe

Ontspannend zacht, dankzij microfijne druppels.

Opdat douchen elke dag een unieke belevenis wordt, hebben de experts in het Hansgrohe straallaboratorium PowderRain ontwikkeld. En verschillende hansgrohe Raindance Select S douches daarmee uitgerust. Zo toveren deze ronde, moderne douches, die klanten over de hele wereld beminnen, vanaf nu ook ragfijne microdruppels te voorschijn. Dankzij een heel nieuwe technologie. Met de innovatieve straalsoort wordt de huid gestreeld, verwend en het einde van de douche gehuld in een cocon van water. Van dit zachte doucheplezier zullen uw klanten houden. Want in het zachte en stille waterrefugium kan men wonderlijk wegduiken, dromen en zich diep ontspannen.

Hans Grohe

De nieuwe straalsoort PowderRain …

 • … inspireert door microdruppels. 
  PowderRain vindt zijn oorsprong in een straaltechnologie met microdruppels. De afzonderlijke jets bezitten zes fijne openingen (in plaats van maar één), die de straal vele malen opdelen. Daarom is hij veel fijner dan een traditionele douchestraal. Duizenden ultrafijne druppeltjes omhullen het lichaam over een groot vlak. Aangezien PowderRain minder spettert kost het ook minder moeite om de douche schoon te maken. Dit komt vooral goed uit bij de open inrichting van de badkamer of bij walk-in douches, die helemaal in de mode zijn.
 • … is geluidsarm. 
  De zachte douchestraal zorgt voor uniek, mild ontspannend watergenot, want hij is stil. De experts in het hansgrohe soundlaboratorium zijn erin geslaagd om de douchegeluiden terug te dringen tot een fluistertoon. Opdat men zich bij de dagelijkse lichaamsverzorging totaal kan afzonderen.
 • … maakt het mogelijk om de haren echt goed te wassen.
  Dankzij het sterk verhoogde aantal druppels is de straal niet alleen zacht, maar ook effectief. Daarmee kunnen douchegel en shampoo uitstekend worden uitgespoeld.
 • … is spaarzaam en duurzaam.
  Genieten van natuurlijk doucheplezier en tegelijkertijd iets doen voor het milieu? Geen probleem: bij PowderRain werd het waterverbruik verlaagd. Zo bespaart men bij het douchen tot wel 20 procent water en energie.

tekst via HansGrohe, meer info over PowderRain.

Volg ons op Facebook
Schrijf je in op onze nieuwsbrief