Een renovatie met Upgrade Interieur? Wij geven je een blik behind the scenes.

Ga je binnenkort verbouwen? Dan vraag je je natuurlijk af hoe alles in zijn werk zal gaan. Zaakvoerders Sandrine en Bjorn zetten de verschillende stappen in het proces op een rijtje, zodat je perfect weet wat je kan verwachten: een renovatie zonder zorgen!

Stap 1: Leid ons rond in je droomwoning.

Wij willen natuurlijk eerst weten wat jouw wensen zijn. Wat geeft jou dat home-sweet-home gevoel? Wat is jouw droom badkamer of keuken? Welke stijl charmeert je? Geef ons een rondleiding in jouw droomwoning en wij kunnen van start. Het eerste gesprek is totaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Leid ons rond in je droomwoning

Stap 2: Wij maken je offerte

Samen aan de slag? Super! Sandrine is interieurarchitect en legt zich toe op de creatieve kant van het verhaal. Bjorn is de cijferman en gaat aan de slag met de offerte! Deze gouden combinatie zorgt voor een offerte op maat van jouw wensen. Dit in klare taal en tot in de details uitgewerkt. Geven jullie ons een richtbudget? Dan houden we ons daar ook aan!

Offerte maken

Stap 3: Samen materialen uitkiezen

We helpen je graag met de keuze van materialen. Eventueel gaan we zelf met je mee naar de verschillende groothandels en toonzalen. We adviseren vakkundig en accuraat. Creatief, modern, duurzaam, … wij zijn op de hoogte van de laatste trends.

Decoratie

Stap 4: Let’s renovate

De werken gaan van start. Wij regelen alles en zorgen dat de deadlines gevolgd worden. Van afbraakwerken tot oplevering. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en staan garant voor kwaliteit.

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en onze zaakvoerders zijn betrokken van A tot Z. Je krijgt ook regelmatig een update door jouw projectleider. Hij/zij staat jou bij tijdens het hele proces en is jouw vaste contactpersoon voor al je vragen. Renoveren zonder zorgen, dat is ons motto. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Deel deze post
Share on facebook
Share on email

Laten we samen de details bekijken van jouw project.