Verlichting en Elektriciteit

Verlichting op maat van uw leven

Verlichting is de manier bij uitstek om sfeer te creëren, de schoonheid van het interieur te accentueren en op elk uur van de dag te doen wat u graag doet.

Werkplaatsen uitlichten om comfortabel creatief te zijn, keukenverlichting om lekker te koken, via belichting architecturale belijningen of bijzondere kunst objecten accentueren, het buitenterras ook ’s avonds zichtbaar maken, met een goed boek in een donker hoekje kruipen… Verlichting is zo veelzijdig dat er voor elke stemming, activiteit of ruimte een gepaste oplossing is. 

Upgrade kiest samen met u een verlichting op maat. We wegen design, stijl, soort licht en lichtsterkte af tegen het elektrische verbruik en brengen alles in balans.

Onze leveranciers hebben een breed gamma aan merken, vormen en mogelijkheden, ook voor buitenverlichting, verlichting voor vochtige ruimtes (badkamerverlichting, sauna en zwembadverlichting) en LED verlichting.

Het op maat brengen van LED verlichting voor uw interieur, maatmeubilair of tuin is voor Upgrade een koud kunstje.

Energie zuinig comfort na duurzaam verbouwen

Energie besparen is essentieel bij het plaatsen van een nieuwe elektrische installatie.

Aan de hand van lichtberekeningen zien we erop toe dat de verlichting volledig is afgestemd op de ruimte. Hierbij verliezen we efficiëntie, comfort en gebruiksvriendelijkheid niet uit het oog.  Ook de juiste bedradingstechnieken en de praktische plaatsing van stopcontacten krijgen voldoende aandacht.

Opmerkingen bij uw laatste elektrische keuring?

Upgrade werkt de pijnpunten in uw elektrische installatie weg en doktert samen met de klant een elektrisch schema uit dat een blanco keuringsattest garandeert.

Domotica en Immotica opties voor residentiële woningen en handelszaken

Upgrade plaatst vakkundig domotica systemen, immotica domotica, automatisatie van poorten, maar ook parlofonie en alarmsystemen in nieuwbouw en renovaties. Voor elk project hebben we de nodige knowhow in huis en bieden we technische bijstand.