Sanitair en Verwarming

Een knusse thuis is de plek om je terug te trekken van de wereld en energie op te doen voor meer avonturen buitenshuis. Een onzichtbare factor om je goed te voelen in huis, is een behaaglijke temperatuur.

Upgrade beseft het belang van een optimale temperatuurregeling voor een aangename atmosfeer. Bij verwarmingsinstallaties denken we dan ook niet alleen aan techniek, maar combineren we gebruiksvriendelijkheid en comfort met duurzaamheid en design.

 

Welke verwarmingstoestel kiezen?

Upgrade biedt allerhande innovatieve verwarmingsopties, zoals geothermische waterpompen, zonnecollectoren en pelletketels.

Samen met de klant verkennen wij de verschillende mogelijkheden en bekijken we welke verwarmingsketel het best bij uw woning en levensstijl past. Hierbij denken we altijd aan duurzaamheid en een hoog rendement.

Vloerverwarming of moderne radiatoren

Naast de gekende vloerverwarming doen ook wand- en zelfs plafondverwarming steeds meer hun intrede. De verschillende systemen kunnen naast elkaar of in combinatie met de traditionele verwarmingselementen geplaatst worden.

Alle radiatoren kunt u bij ons in uiteenlopende uitvoeringen, vormen en maten verkrijgen, volledig afgestemd op uw interieur. Welk verwarmingstype u ook verkiest, wij zorgen ervoor dat de installatie vlug en vakkundig gebeurt zodat u lang kunt genieten van een gelijkmatig en comfortabel binnenklimaat

Sanitair comfort in huis en tuin

Upgrade is ook uw ideale partner voor water met sanitaire doeleinden. Een vaatwasmachine in de keuken, een douche in de badkamer, een toilet in het poolhouse… aan- en afvoer van koud en warm water is overal in huis broodnodig.

Put-, stads-, of regenwater? Upgrade bekijkt welke toepassing voor u het meest geschikt is om op een energiezuinige en waterbesparende manier volop van het sanitair te kunnen genieten!

Gezonde ventilatie

Naast een optimale temperatuur speelt natuurlijk ook een goede luchtkwaliteit een belangrijke rol bij een goed gevoel in huis.

Er wordt heel wat gesproken en nagedacht over de isolatie van huizen, maar we mogen niet vergeten dat ook verluchting essentieel blijft.

Een goede ventilatie zorgt namelijk voor voldoende zuurstof, vermijdt slechte geuren en voert een teveel aan luchtvochtigheid op een natuurlijke manier af.

Upgrade biedt de basisventilatiesystemen aan, maar heeft ook complexere systemen in huis die de aan-en afvoer van verse lucht automatisch en dus optimaal regelen.

Dankzij de nieuwste verluchttingssystemen is het nu veel makkelijker om aan de wettelijke normen en eisen rond isolatie en ventilatie te voldoen.

Upgrade biedt zoals altijd aangepast advies over de verschillende oplossingen voor nieuwbouw en renovatieprojecten.