Kantoorinrichting, Kortrijk

Beschrijving: 

Kantoorinrichting op maat bij het hoofdkantoor van Koramic in Kortrijk.

Koramic verdeelt voornamelijk bouwmaterialen van Wienerberger. Upgrade werd door een interieur architect van een grote architectengroup aangesproken voor de uitvoeringen van hun bureelconcept. In onderaanneming voorzagen we deze nieuwbouw van een moderne ontvangsruimte waarbij de receptie afgewerkt werd in massieve eik, met een speciale ruwezaagstructuur. De werkbladen uitgevoerd in Corian werden spierwit gekozen en sluiten mooi aan bij de andere ruimtes.  De contrasterende zwarte gezichtssculpturen in kunsstof geven een unieke look aan het onthaal. Tussen de sculpturen in voorzagen we wit mat gelakte presentatiekasten voor flyers en brochures, steeds netjes en altijd bijdehand voor het aanspreken en verwelkomen van nieuwe klanten of wachtende gasten.

Wegwerken van verwarmingselementen

De opbergkasten op maat die in de andere burelen zaten werden afgewerkt met satijnglanslak. In elke ruimte werden de convector verwarmingselementen onder de ramen nauwkeurig weggewerkt met moderne gelakte panelen en panelen. De zwart aluminiumramen werden tevens allemaal voorzien van raamtabletten in op maat gemaakte witte Corian. 

Verlicht werken

In de langwerpige bureelruimte voorzagen we indirecte led-verlichting, perfect geplaatst boven het ellenlange bureel. Het bureel zelf werd in wit laminaat uitgevoerd daar dit gebruiksvriendelijker en meer krasbestendig is dan de gelakte mdf voor kasten en wandbekleding. 

Bent U interieurarchitect, zelfstandige of particulier aarzel niet, en contacteer ons vandaag voor een eerste kennismaking en vrijblijvende offerte om uw ideeënvorm te geven.

 

 

 

 

Client: 
Koramic, Kortrijk
Datum: 
januari, 2012
Locatie: