Interieurinrichting #FOOD, horeca zaak, Brugge

Beschrijving: 

Budgetvriendelijke interieurinrichting

De interieurinrichting voor horeca zaak 'Hashtag Food', bestond voornamelijk uit gerecycleerde elementen uit kringloopcentra die we herwerkten tot verlichtingsarmaturen, want zowel de klant als Upgrade dragen duurzaam ondernemen hoog in het vaandel.

Milieuvriendelijk dennenhout

Voor de wanden en houten elementen kozen we voor milieuvriendelijke geschaafde dennenplanken van Europese FSC dennen woud. Dennenhout is daarenboven ideaal voor wie budgetvriendelijke interieurinrichting wenst. Dennenhout is minder duurzaam dan andere houtsoorten, maar is wel geschikt voor horeca zaken of cafe's die regelmatige interieuraanpassingen of vernieuwingen vereisen.

In de bar uit zwarte mdf, komen opnieuw dennenhouten latjes terug, alsook doorheen de rest van het interieur. Bezoek #food in Brugge voor meer interieurideetjes en heerlijke snacks.

Industriële keuken op maat van het budget

Een nieuwe horeca zaak opstarten vergt grote investeringen. Nochtans hoeft U niet allemaal meteen een industriële keuken aan te schaffen. Voor #food voorzagen wij zelf op maat gemaakte kasten, samen met de aankoop van basistoestellen, kwam dit voordeliger uit dan een kant en klare keuken uit de horeca groothandel.

Wenst U ook een prijsofferte voor de inrichting van uw handelszaak? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Client: 
#Food
Project Duur: 
8 weken
Datum: 
april, 2014
Locatie: