over upgrade interieur

UNIEKE INTERIEURCONCEPTEN

Upgrade is de specialist in regio Brugge voor je renovatie en interieurontwerp. Van een keukenrenovatie tot een totaalproject. Met onze jarenlange ervaring garanderen we je een perfecte coördinatie en kwalitatieve afwerking.

Zaakvoerders Bjorn en Sandrine staan samen met hun team ervaren vakmannen klaar om je te begeleiden en correct te adviseren voor een zorgeloos ontwerp en uitvoering van je project. Een no-nonsense aanpak waarop je kan rekenen!

WIE IS BJORN RUYSSCHAERT?

Sinds jaar en dag heeft Bjorn een liefde voor hout. Hierdoor specialiseerde hij zich al op jonge leeftijd in het vervaardigen van meubelen en interieur op maat. Zo richtte hij op 21-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf in Nederland op, dat zich toespitste op het ontwerp en de productie van interieurs voor zeilboten tot 18 meter.

Na 5 jaar in deze specifieke sector, drijft zijn grenzeloze nieuwsgierigheid hem ertoe om gedurende 4 jaar de wereld rond te reizen. De ideale manier om zijn twee passies te combineren: reizen en interieurconcepten. Met een rugzak vol inspiratie keerde Bjorn terug naar België om Upgrade Interior Concepts op te richten. Dit groeide al snel uit tot een totaalrenovatiebedrijf.

Tot op vandaag richt Bjorn en zijn team zich voornamelijk op interieurconcepten waar personalisatie en speciale decoratieve technieken centraal staan. Totaalconcepten gaande van 3D-ontwerp tot decoratie waarbij de klant altijd persoonlijk begeleid wordt naar hun droominterieur.

WIE IS SANDRINE VEFOUR?

Ook bij Sandrine kwam de passie voor interieurdecoratie al vroeg bovendrijven. Zo verdiepte ze zich eerst in de wereld van stoffen bij Lelièvre Paris.

Na opgemerkt te worden door interieurarchitecte Déborah Comte Liaigre , zette ze haar carrière verder in het Liaigre-huis waar ze ondergedompeld werd in de wereld van luxe interieurdecoratie. Zo ontstond haar passie voor maatwerk en duurzame materialen.

Sinds 2018 maakt Sandrine deel uit van het Upgrade Interior concepts team en brengt zij de eclectische toets aan de verschillende interieurprojecten, telkens met respect voor materiaal & herkomst.

werkwijze Upgrade Interieur

ontwerp en budgettering van je renovatie- of interieurproject

coördinatie en uitvoering onder toezicht van de zaakvoerder

hoog kwalitatief maatwerk
vervaardigt in eigen atelier

unieke afwerking met
schildertechnieken

advies en uitvoering van raamdecoratie en stoffering op maat en wens van de klant


“We benaderen steeds elk project met een persoonlijke aanpak en met respect voor het vooropgesteld budget, smaak of stijl.”

Bjorn Ruysschaert

waarom kiezen voor Upgrade Interieur?

alles onder
één dak

binnen
budget

maatwerk in
eigen atelier

jarenlange
ervaring

Laten we samen de details bekijken van jouw project.

© 2021 Upgrade Interior Concepts bv | Privacy Policy