Totaalrenovatie bakkerij, Brugge

Beschrijving: 

Zaakvoerder Ruysschaert Bjorn is al enige tijd vaste klant bij de bakkerij. De bakkerij en vooral het atelier was aan een grondige renovatie toe. Nadat de architect alle plannen had uitgetekend en de planning werd opgemaakt met onze andere collega’s konden we aan de slag. Nadat onze collega’s stevige afbraakwerken en stabiliteitswerken hadden uitgevoerd, kon ons sterk team met de interieurwerken starten. Nadat alle technieken werden uitgevoerd, konden we starten met de afwerking van het atelier; nieuwe wanden, nieuw plafond, nieuw maatwerk en dit alles afgewerkt in een epoxysysteem.

Waar ons schildersteam het atelier aan het afwerken is, konden onze meubelmakers in ons atelier het maatwerk van de bakkerswinkel fabriceren; maatkasten in licht geborstelde eik fineer gebeitst volgens wens van de klant waarbij de originele toonbank werd gezandstraald en kon worden ingepast in het nieuw interieur. De klant wilde zoveel mogelijk de stijl/sfeer te behouden zodat vaste klanten niet werden compleet verrast door de renovatie. Ook werd maatwerk verzorgd in RVS, koper, glas en aluminium. Nadat ook de winkel werd keurig afgeschilderd, de kitchenette werd geplaatst en de aanpalende badkamer werd afgewerkt, kon de bakkerij terug open voor de klanten die stonden te popelen om hun dagelijks broodje af te halen! Op naar de 2de fase; transformatie van woonhuis naar 3 wooneenheden!

 

Client: 
Bakkerij De Sloovere
Project Duur: 
8 weken
Datum: 
april, 2017
Locatie: