Eternit gevelbekleding, Oostende

Beschrijving: 

Upgrade verzorgt de meest uiteenlopende renovaties. Van deze smalle doorgang, waarvan u voor en na- foto's op deze link op onze facebook pagina kan zien, hebben we een moderne doorgangsstraat naar de achterliggende garageboxen gemaakt. Voor het gevelontwerp kozen we voor een gevelbekleding in eternit platen, hier geven deze een lichtere, klaardere indruk aan de doorgang. Hierdoor wordt deze visueel breder aangevoelt door de chauffeurs en oogt de doorgang ook netter voor voorbijgangers. Daarenboven zijn de verouderde muren beter bestand tegen weer en wind.

Gevelbekleding in Eternit

Eternit platen zijn een Belgisch product, ontstaan rond 1905. De fabrikant maakte platen in vezelcement. Deze vezelcement gevelbekledingsmaterialen worden onder de merknaam Equitone en Cedral gecommercialiseerd. Versneden kunnen deze een goedkoper alternatief vormen voor gevelbekledingen in natuursteen leien. Maar tegenwoordig wordt eterniet niet louter als een goedkopere variant voor leien gekozen. De vele mogelijkheden qua kleur oppervlakte en versnijdingen lenen zicht tot gebruik voor allerlei moderne architecturale gevels.
Eterniet bestaat in tal van varianten, met elk hun unieke eigenschappen: zo zijn er variaties met een extra geharde toplaag die zorgt voor een hard en krasbestendig oppervlak met anti-graffiti eigenschappen. Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de Eternit website.

Voor een budgetvriendelijke plaatsing van eterniet gevelbekleding of dakafwerking, contacteer ons vandaag nog! Wij bezorgen u een snelle offerte.

Client: 
Smalle doorgang Oostende
Project Duur: 
1 week
Datum: 
mei, 2015
Locatie: