Leefruimtes

Languit in de sofa genieten van een goed glas wijn met een zacht muziekje op de achtergrond… Een diner bij kaarslicht en een knetterend haardvuur…. Ontspanning, gezelligheid, warmte… De woon-en eetkamer is een plaats voor de mooie momenten die het verschil maken in ons leven.

Ook Upgrade is thuis in woonkamers en engageert zich vol passie om deze ruimte samen met u in te richten of te restylen en er een persoonlijke oase van rust en relaxatie van te maken. Ook ontspanningsruimtes zoals bibliotheken, biljart- en fitnessruimtes, maar ook bureel of hobby kamers zijn voor ons een leuke uitdaging.

Een interieurinrichting om te beleven

We bespreken uitvoerig alle mogelijkheden en houden rekening met uw smaak, stijl en persoonlijke spullen die we in het nieuwe interieur integreren. Souvenirs van verre reizen, een mooi familiestuk, foto’s van geliefden... Wij maken van uw huis een thuis.

Interieur decoratie is bij ons niet alleen vervangen, schilderen of behangen, maar net dat ietsje meer: wij zorgen ervoor dat de hele interieurinrichting uw persoonlijkheid weerspiegelt, van verwarming over meubilair tot verlichting.

Hartverwarmende haardwanden

Klassieke open haarden of strakke design gashaarden implementeren we moeiteloos in uw interieur. Waar de plaats beperkt is, kunnen we ook haarden op ethanol inwerken. Deze systemen kunnen moeiteloos ingepast worden in salon- of eettafels, dressoir- of televisiekasten, vloer- of wandbekleding... De toepassingen zijn eindeloos.

Sfeerverlichting voor uw woonkamer

Voor verlichting zijn er tal van mogelijkheden: indirecte LED verlichting, de klassieke wand- of plafond verlichtingsarmaturen of vrijstaande designarmaturen. Een goed gekozen verlichting kan elk interieur opwaarderen. Upgrade adviseert graag!

Behaaglijke textiel en sfeerkleuren

Ook kleuradvies zit in ons dienstenpakket. Op die manier zijn raamdecoratie, vloerbekleding en behangpapier perfect in harmonie met de vrijstaande meubels  en uw persoonlijke spulletjes. De juiste verftechniek is de extra touch voor uw muren of zelfs plafonds: Mortex, tadelakt of het bekende kaleien zijn maar een greep uit het aanbod van de technieken die onze vakmensen perfect toepassen.

Design op maat

Upgrade maakt het mogelijk om commercieel designmeubilair in elke uitvoering en afmeting te verkrijgen volgens uw ruimte en smaak. Onze vakmensen zijn kunstenaars die van los meubilair maatwerk maken!

Contacteer ons vrijblijvend om na te gaan wat we allemaal voor u kunnen betekenen!