Trendkleuren voor je muur in 2016

Wanneer je beslist om een ruimte te renoveren, is één van de belangrijkste zaken de kleurkeuze van je muren. Speel je op veilig en kies je voor alles wit? Of wil je liever wat meer karakter in de ruimte steken met een kleurtje die je niet rap beu wordt? Dan hebben we hier een aantal trendkleuren van 2016 voor je. Laat je inspireren!

1. Lilacs & purples

Veel mensen denken dat paarse tinten kitsch of kinderachtig is, integendeel! Als je paarstinten juist gebruikt in combinatie met koude tinten zoals grijs, wit en lichtblauw, creëer je juist die gezelligheid en elegantie in je ruimte. 

trendkleuren van 2016

2. Milky blues

Lichtblauwe tinten waarvan je twijfelt of het grijs of blauw is, is dé kleur die overal bij past. Je kunt het combineren met witte of zwarte accenten om je leefruimte af te maken. Houten meubelen passen bovendien zeer goed bij deze melkblauwe tinten. Deze kleuren ogen heel sereen en brengen veel rust in je huis. Maak je ruimte af met groene bloemen en planten.

Milky blue trendkleuren voor op de muur

 

3. Cream white / Alabaster white

Kies je toch voor lichte kleuren, ga dan voor crème wit. Richt je ruimte (bijvoorbeeld de slaapkamer) ook in met andere koele kleuren voor de sereniteit en het zen-gevoel. Nu, wit kun je niet echt een trendkleur noemen. Het is een basiskleur die het bijna altijd goed doet, en dat zonder saai te zijn. Ook heel mooi: combineer wit met koningsblauw en donker eikenhout. Steek een kaarsje aan en geniet van je gezellige ruimte.  

cremewit muurverf Upgrade Interieur

alabaster wit muurverf upgrade interieur

Bron: http://www.housebeautiful.com/

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.