Totaalrenovatie en inrichting van een horecazaak in Snaaskerke

Acht weken lang heeft het team van Upgrade-Interieur zich ingezet voor de totaalrenovatie en totaalinrichting van een horecazaak in Snaaskerke. De horecazaak bestond reeds meer dan 30 jaar toen het werd overgedragen aan de huidige eigenaar, die het volledige pand naar eigen smaak wilde inrichten. Hierbij werd Upgrade-Interieur vanaf de ontwerpfase tot de oplevering ingezet. Lees verder en bekijk ook onze before en after foto's.

Interieurontwerp maken met de klant

Onze klant was op zoek naar een bedrijf dat totaalinrichting deed dat zich ook in het ontwerp kon mengen. Het belangrijkste was dat we doorheen het ontwerpproces nauw samen met de klant werkten, zodat er gaandeweg zaken bijgestuurd konden worden. Zo'n half jaar geleden begonnen we aan het ontwerp van de nieuwe horecazaak en kwamen we tot een definitief ontwerp. In samenspraak met de klant hebben we het ontwerp gemaakt, rekeninghoudend met het budget. Het ontwerp was geïnspireerd door interieurs en inrichtingen van sterrenrestaurants, vooral op vlak van materiaalkeuze en duurzaamheid. Op duurzaam vlak hebben we veel eik toegepast, zowel in massieve als in fineervorm. Het restaurant moest vooral gezelligheid en klasse uitstralen.

Afbraakwerken en vernieuwing van voorzieningen

We hebben de hele zaak (inclusief keuken) volledig afgebroken tot een blanco canvas voor het nieuwe ontwerp. We hebben alle muren en plafonds gestript en hebben enkele tussenmuren volledig uitgebroken. De bedoeling was om de hele ruimte wat meer open te trekken. Het plafond hebben we ook een stuk verhoogd om meer openheid te creëren. Daarnaast hebben we de elektriciteit volledig vernieuwd, is er een nieuwe verwarmingsketel en boiler geplaatst, zijn er nieuwe gasleidingen gelegd,... Kortom, alle voorzieningen zijn volledig vernieuwd. 

Totaalrenovatie horecazaak Snaaskerke before - Upgrade Interieur

De oplevering 

Tijdens de werken zijn er nog tal van zaken bij gekomen en aangepast, maar uiteindelijk hebben we de vernieuwde horecazaak toch kunnen opleveren binnen de afgesproken termijn. In de laatste fase van de verbouwing hebben we de warmte in het interieur gebracht. We maakten gebruik van warme kleuren in combinatie met een houten vloer, een donker plafond en een volledig uitgeruste keuken. Dit project stond vooral in het teken van conceptbuilding tot volledige afwerking. Kijk maar mee naar het eindresultaat!

Totaalinrichting horecazaak Snaaskerke - oplevering - upgrade-Interieur

Blijf op de hoogte van onze laatste projecten op de Facebook-pagina van Upgrade-Interieur.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.