Project 16AS, Duinbergen - Totaalrenovatie appartement 9de

Een klant klopt via een referentie bij ons aan om zijn studio op de negende verdieping te renoveren. De bouwheer staat op een stipte organisatie en oplevering, een uitdaging waar wij niet voor terugschrikken.

We ontmantelen de volledige studio, vernieuwen alle leidingen van elektriciteit, verwarming en sanitair, pleisteren, gieten chape en egaliseren de vloer. Nu kunnen we aan de afwerking beginnen!

keukenrenovatie duinbergen

In de keuken plaatsen we een strakke, witte keuken met inbouwtoestellen en in de leefruimte installeren we een greeploze, handige inbouwkast. Op de vloer komt een samengesteld parket van het merk Meister, de muren worden netjes in vliesbehang gestopt en keurig geschilderd door onze huisschilder. Na het plaatsen van de sanitaire toestellen, de compacte verwarmingselementen en de inbouwverlichting schilderen we badkamer naadloos met 2K verf.

Bij een totaalrenovatie hoort altijd een volledige reiniging, en dus kan de klant onmiddellijk na de oplevering zijn meubels installeren en van de zomer en het zeezicht genieten.

badkamerrenovatie

Totaalrenovatie duinbergen - toilet

Bekijk alle before en after foto's op onze Facebook-pagina

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.