Project 16KK, Brugge - Home staging & totaalinrichting interieur

Na de aankoop van een bijna volledig gerenoveerd appartement wil een klant de afwerking en de inrichting op een budgetvriendelijke manier laten uitvoeren om zo snel mogelijk van de nieuwe woonst te kunnen genieten. Een belletje naar Upgrade, en twee weken later is het appartement tot in de puntjes afgewerkt.

Totaalinrichting interieur bureau

Om het appartement licht en luchtig te doen ogen, kiezen we voor een strakke inrichting en een eenvormige stijl die voor conformiteit en dus een gevoel van ruimte en verbinding zorgt.

Voor de leefruimte vervaardigen we een inbouwkast op maat met een aansluitend, zwevend televisiemeubel. Het ouderwetse imitatiemarmer van de vensterbanken vervangen we door eik fineer, licht geborsteld en mat gelakt in een hoogwaardig vernis.

Het materiaal van de venstertabletten gebruiken we ook in de keuken. Daar is nog niet echt een eetruimte voorzien, en daarom creëren we een klein eeteiland in dezelfde optiek als de vensterbanken. Om de conformiteit compleet te maken, gebruiken we het eik fineer ook voor de vaste bedwand in de eerste slaapkamer en voor een op maakt gemaakte inbouwdressing met een bijhorend los schoenenkastmeubel in de tweede slaapkamer.

Inrichting interieur home staging

Ten slotte bekleden we de muren met hoogwaardig vliesbehang en zet onze schilder de muren strak in het wit. In alle kamers komt opbouwverlichting van het merk SLV, behalve in de leefruimte, waar een hangluster met gouden kern voor een sfeer van subtiele luxe zorgt.

Ingebouwde kasten interieur

Bed hoofdeinde - maatwerk door Upgrade Interieur

Projectduur: 2 weken

Bekijk alle BEFORE & AFTER foto's op onze Facebook-pagina!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.