Totaalrenovatie appartement in Duinbergen (before & after)

Vorig jaar contacteerde de eigenaar van een appartement in Duinbergen ons om zijn badkamer te laten renoveren. Het appartement van 1963 is dringend toe aan een opknapbeurt, maar de eigenaar ziet erg op tegen de zware klus. Tot hij beseft dat Upgrade ook totaalrenovaties aanbiedt en het hele project dus niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.

Badkamerrenovatie upgrade interieur

Woonkamer gerenoveerd Upgrade Interieur

Het renovatieplan

Het appartement is donker met ouderwetse kleuren en de eigenaars verlangen naar een luchtige sfeer met hedendaags comfort. Bjorn ziet onmiddelllijk mogelijkheden om meer ruimte te creëren en begint ingemaakte kasten te ontwerpen voor de slaapkamer en woonkamer. Als materiaal kiest Upgrade in de badkamer voor Mafi parket, in de keuken voor een Volkern keukentablet en voor het ingebouwde TV meubel in de woonkamer voor eik fineer. Alles wit en greeploos voor een optimaal ruimtegevoel!

Slaapkamer renovatie Upgrade Interieur

Wat hebben we vernieuwd?

Alles! Upgrade heeft het volledige appartement onder handen genomen: afbreken en strippen, leidingen vernieuwen, elektriciteit opnieuw installeren, sanitair en verwarming moderniseren, egaliseren, plamuren, behangen en schilderen!

Keuken renovatie Upgrade Interieur

Hoelang duurde het?

In hetzelfde gebouw hebben we ook de inkomhal en een studio op de negende verdieping volledig gerenoveerd. De oplevering van alle drie projecten samen heeft amper 8 weken geduurd!

Bekijk al onze BEFORE & AFTER Foto's op de Facebook-pagina van Upgrade Interieur. Vergeet niet de pagina te liken om nog meer projecten te zien!

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.