Badkamer, Oostende

Beschrijving: 

Badkamerrenovatie met maatmeubelen

Deze badkamer werd van A-Z door Upgrade gerenoveerd. De elektrische en waterleidingen, inclusief de plaatsing van een doorstromer voor optimale warmwatervoorziening.  Upgrade verzorgde naast de installatie van de sanitaire toestellen ook maatwerk voor een wastafelmeubel en spiegelkast. Voor beide maatmeubelen werd gewerkt in een kwalitatieve eik fineer van 2,5mm dat naturel mat behandeld werd. De laden in de onderkast hebben TIP-ON beslagsystemen

Naast het bad werd een ingemaakt kastje voorzien met naar keuze positioneerbare glazen legplank op maat gesneden. 

De vloer is een donkere PVC laminaat met eik look die mooi aansluit bij de cappuccino kleur van de wanden die in 2 componenten-verf geschilderd werden.

Sanitaire toestellen van badkamerspecialist VanMarcke  

Kranen werden gekozen uit het gamma van HansGrohe gamma. 

Het toilet is volgenste de nieuwste trend een 'RimFree Sphinx345' hangtoilet. Rimfree toiletten hebben geen spoelrand en zijn daardoor hygienischer. Vuilresten blijven niet onder de rand plakken, en het toilet is makkelijker te poetsen. 

De douchetub 'Fiora' is net als de muren in een mokka kleur. De glazen douchewand is van het merk Kermi

Gasconvector als ideale badkamer verwarming

In gebouwen waar er geen centrale verwarming voorzien is, kan je -zoals deze klant- opteren voor een gasconvector. Het is een meer energiezuinige en kostenbeperkende oplossing, dan de veelverbruikende elektrische verwarming.

Client: 
Woning in Oostende
Project Duur: 
2 Weken
Datum: 
februari, 2015
Locatie: