meubelontwerp

INBOUWKasten op maat

Een dressing op maat? Een thuiskantoor met ingemaakte kasten? Of een uniek meubelstuk naar eigen smaak? Het kan allemaal.

Upgrade Interieur is de partner voor uniek meubilair op maat. Steeds zorgen we voor een gebalanceerd ontwerp waar functionaliteit en esthetiek samenvloeien. Dit op maat en wens van de klant en voor elke ruimte in de woning. Na ontwerpfase gaan onze vaklui aan de slag en kan zo een perfecte afwerking van je interieur en maatwerk worden gegarandeerd. Laat je alvast inspireren door onze realisaties .

Upgrade Interieur zit al jarenlang in het vak en is mee met de nieuwe trends in interieur en renovatie. De ideale partner om je te adviseren en te begeleiden doorheen je renovatieproject, klein of groot. 

Een bureau op maat?

We werken steeds meer van thuis uit. Het belang van een aparte ruimte op maat van jouw werkomstandigheden is een must. Wij kunnen een ruimte omtoveren tot een professionele home office.

Liever een hogere bureau of misschien wel staand? Een volledige wand benutten voor het archief? Wij bewandelen jouw professioneel verhaal en zorgen voor een ontwerp op maat van jouw noden. 

We komen altijd vrijblijvend bij je langs of nodigen je uit bij ons op kantoor voor een gesprek. Samen bekijken we wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat wil je op maat laten maken?
Kies het hier.

Een woordje uitleg?
Wij maken graag tijd voor jou!

Uniek meubelSTUK als eyecatcher

Een salontafel met een persoonlijke touch? Of een verlichtingsarmatuur die meteen extra cachet geeft aan de ruimte? 

Upgrade Interieur is creatief van hart en gaat maar al te graag aan de slag om jouw persoonlijk verhaal om te toveren tot een uniek meubelstuk.

Samen de eyecatcher van jouw interieur ontwerpen? Graag! Contacteer ons vrijblijvend en vertel je verhaal. 

Laten we samen de details bekijken van jouw project.

© 2021 Upgrade Interior Concepts bv | Privacy Policy