Je woning klaarmaken voor de toekomst? Wij helpen je!

Wil je je huis klaarmaken voor je oude dag? Of wil je alles zo comfortabel mogelijk maken voor je partner, kind of ouder die extra noden heeft? Geen probleem. Wij, samen met onze partner FSB, kunnen je woning futureproof maken. Zo hoef je geen afscheid te nemen van al die herinneringen en blijf je genieten van een vertrouwde omgeving.

Een huis is niet zomaar een huis, het is een thuis. Een plaats vol nostalgie en herinneringen. Een plaats waar je je goed voelt. Dat ga je niet snel opgeven én dat hoeft ook niet. Mits enkele aanpassingen kan je je woning veiliger en comfortabeler maken. Een gladde douchevloer, steile trap of een knellend raam? Soms zijn het kleine ongemakken die het leven lastiger en gevaarlijker maken. Ervaar je ook zo’n ongemak in je woning? Laten we dit samen aanpakken.

We werken samen met
de beste Duitse leveranciers
en garanderen uitstekende
kwaliteit

Comfortabel blijven wonen in jouw eigen huis

Jouw wooncomfort verbeteren kan op veel verschillende manieren. Mits het aanpassen van een paar knelpunten, is het vaak mogelijk om nog lang te blijven wonen in je vertrouwde omgeving. Enkele praktische maatregelen kunnen zijn:

• Een goede verlichting zodat alles goed zichtbaar is
• Een extra leuning aan de trap
• Een kamer beneden omvormen tot slaapkamer
• Een badkamer beneden installeren
• Ergonomische klinken en leuningen
• Deuren aanpassen voor een rolstoel, ziekenhuisbed, …

Tover je badkamer om tot een veilige ruimte

Een badkamer is een ruimte waar het gevaar in een klein hoekje kan schuilen. Met een paar aanpassingen kan je badkamer meteen een stuk veiliger worden. Een badkamer voor personen met een beperking of ouderen heeft enkele specifieke kenmerken. Waar moet je aan denken?

  • Een aangepast toilet dat hoger hangt dan een standaard toilet. Vaak is dit ook verlengd zodat personen in een rolstoel er gemakkelijker op kunnen gaan zitten. 
  • Handgrepen aan beide kanten van het toilet. Dit kan met een vaste handgreep wanneer het toilet naast een muur hangt of met een opklapbare handgreep.
  • Een toiletrolhouder die te bereiken is vanuit een zittende positie op het toilet.
  • Een wastafel die is aangepast naar de juiste hoogte
  • Inloopdouche

Met deze omgetoverde badkamer kan je weer zorgeloos genieten van een douche of wc-stop. Het maakt je leven dat tikkeltje aangenamer én veiliger. Maak het jezelf gemakkelijk!


Vraag een offerte aan bij Upgrade Interieur

Klaar om je woning futureproof te maken? Wij staan voor je klaar en helpen je graag met deze aangepaste renovatie naar jouw noden. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat en maak je klaar voor de toekomst!

Deel deze post
Share on facebook
Share on email

Laten we samen de details bekijken van jouw project.