Een She shed? De plek voor je me-time!

Wat is een She Shed, vraag je je waarschijnlijk af? Wij leggen het graag even uit. Een She Shed voor de vrouw, een Mancave voor de man. Elk hun privé-plekje in huis of in de tuin, weg van alle drukte. Een ruimte voor complete rust, je hobby uit te oefenen, af te spreken met vrienden… of wat jij nodig hebt! Mannen & kids, not allowed! Tenzij om klusjes te doen of drank en hapjes te voorzien.

De laatste jaren is een mancave erg in trek. Mannen maken veel rommel en via een mancave wordt dit gecentraliseerd naar 1 ruimte. Maar ook de vrouw des huizes verdient natuurlijk een plekje voor zichzelf. Misschien een ongebruikte zolderkamer of een leeg tuinhuis? Hoog tijd om die ruimte onder handen te nemen. Hou een grote lenteschoonmaak en maak de ruimte klaar om te decoreren. Wij geven je alvast wat inspiratie mee om deze kamer helemaal de jouwe te maken.

Een She Shed om…

Je uit te leven in je hobby’s

Houd je van naaien, schilderen of yoga? Wil je dit niet meer in je woonkamer doen? Maak dan een She Shed om volop je hobby’s te gaan beoefenen. Zo hoef je niet telkens je gerief uit de woonkamer of keuken op te ruimen, heb je extra opbergruimte en vooral een stille ruimte om jouw creativiteit los te laten.

Weg te dromen in je favoriete lectuur

Kan je jezelf verliezen in een van je favoriete boeken? Maar vind je nu niet de rust die je zoekt. Met een She Shed kan je je eigen mini bibliotheek en leesruimte maken om zo in alle rust te genieten van een goed boek. Maak een gezellige leeshoek, hang planken op voor je boeken of kies een toffe boekenkast. Plaats een plantje voor extra zuurstof én ervaar je boeken in een geheel nieuwe sfeer.

Eindeloos te kletsen met vriendinnen

Even stoom aflaten over je man en kids, een glaasje rosé daarbij met een lekkere snack.. meer moet dat niet zijn. In je She Shed nodig je je vriendinnen uit zonder dat iemand er last van heeft. De woonkamer in huis blijft vrij voor de rest van het gezin en jullie kunnen eindeloos tetteren… Santé!

Genieten van een wellness moment

Om te ontspannen na een zware dag, is een sauna of een hot tub precies wat je nodig hebt. Kies eventueel een wellnessruimte in je tuinhuis met zicht op je tuin. Een oase aan ontspanning binnen handbereik. Zo wordt je She Shed écht een moment van rust.

Contacteer Upgrade Interieur

In ons land is een She Shed voorlopig nog onbekend, maar in de Verenigde Staten is dit concept erg populair. Van een rustieke, gerenoveerde schuur tot een vijfsterrenpoolhouse: een She Shed vind je in verschillende stijlen en prijscategorieën. Het is vooral belangrijk dat deze me-time ruimte een persoonlijke stempel krijgt waar je volledig tot rust komt. Wij bij Upgrade Interior helpen je daar graag bij! Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.


BEKIJK HIER ONS PINTEREST BORD VOOR DE NODIGE PORTIE INSPIRATIE

Deel deze post
Share on facebook
Share on email

Laten we samen de details bekijken van jouw project.